Primer empat de la temporada pel Sènior Masculí groc, un Tibu-Ron Castelldefels que diumenge al vespre no va poder superar un combatiu Alheña en un partit amb diferents fases i que va tenir un resultat final que es pot entendre com a just.

Malgrat que els visitants van sortir millor, i les bones intervencions del porter del primer temps, Héctor, van sostenir l’equip d’entrada, els d’Óscar Ballano van ser capaços de contrarestar aquesta situació i fer-se amb el control del joc superat el 10′, i així al tram final del primer període, i després de minuts de bon futbol sala i pressió constant, van ser capaços de marcar dos gols gairebé seguits, obra d’Alberto i Raúl Sánchez (minut 17). Totes dues dianes, malgrat no marcar-les, van portar la ‘signatura’ de Roger, ja que van arribar després de sengles jugades individuals marca de la casa del gran ‘capità’, la primera en xut refusat pel porter aprofitat per Alberto, i la segona closa amb passada de la mort que no va desaprofitar Raúl Sánchez. Amb aquest resultat (2-0) es va arribar al descans.

A la segona meitat els hospitalencs van sortir decidits a canviar la dinàmica, i malgrat que d’entrada els nostres van respondre bé, i van ser capaços de superar sense encaixar els 10′ inicials, a partir del 30′ la pressió visitant va augmentar, els nostres, un pèl precipitats amb pilota, van començar a patir d’allò més, i aquesta dinàmica va acabar derivant en el 2-1, al 32′, obra de Sergio, en aprofitar una pèrdua local en zona perillosa closa amb un sorprenent xut sense angle. Amb el 2-1 l’Alheña va apretar més encara, i finalment va acabar arribant el que es veia a venir, el 2-2, marcat al 37, i materialitzat per Carlos, també amb un punt de fortuna, ja que el xut de falta sense tanca derivat de la 6a falta groga, obra de Daisuke, va rebotar en la cara de Nando, i el refús, mig a empentes i rodolons, el va aprofitar, atent, el dorsal 7 hospitalenc.

I veritablement als darrers 3′ va tocar patir, i de quina manera, però tot i que ambdues esquadres van cercar el triomf, finalment el 2-2 no es va moure. Els grocs ocupen la 8a posició després de 3 jornades. A destacar el debut 17-18 dels jugadors del Sènior B David i Adri, que van disposar de minuts. #SomHiTibuRon

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Vinader

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Héctor; Lauty, Alberto, Raúl Sánchez, Roger, Javi Sánchez, Jero, David, Adri i Nando

CE ALHEÑA: Jesús; Iván, David Martín, Blanco, Vázquez, Seco, Carlos, Daisuke, Sergio, Rubén, Manolo i Raúl

Gols: 1-0: ALBERTO (17′); 2-0: RAÚL SÁNCHEZ (17′); 2-1: SERGIO (32′); 2-2: CARLOS (37′)