Segon partit a domicili i segona derrota de la temporada per al Sènior Masculí, el FS Tibu-Ron Castelldefels, que dissabte a la tarda no va poder sumar en la seva visita a la pista del líder, el CEFS Santpedor.

El tècnic Óscar Ballano ens feia el següent resum del matx. «Un cop més hem pecat d’irregularitat. La primera part ha estat molt igualada en línies generals, jugant nosaltres a bon nivell contra un rival d’exigència, però malauradament, a poc més d’un minut per al descans, se’ns han avançat al marcador. Les males notícies han seguit en la primera acció de la segona part, en què hem rebut el 2-0, però la realitat és que els minuts immediatament posteriors a aquest segon gol encaixat han estat boníssims i això ens ha permès empatar el partit (2-2). Amb aquest resultat, i en lloc de posar-hi més pausa, ens ha pogut l’ansietat i això ha provocat que es passés del 2-2 al 5-2, diferència que ja ha estat insalvable tot i que l’hem arribat a retallar. No acabem d’estar fins, i malgrat que en tots els partits tenim estones força bones, el que cal és seguir insistint per a ser més estables i regulars en el rendiment, minimitzant les facilitats defensives» . Diumenge intentaran tornar al camí de les victòries contra el CFS Eixample.