El CADET-JUVENIL A GESTNOW PLAYERS es va proclamar ahir al matí campió de la Copa Catalunya 16-17 després de superar el CEFS Rubí en un partit molt més disputat del que el marcador final pot fer creure (1-5). Imatges: Andrés Burgos

El primer temps va resultar igualadíssim entre dos equips que van cercar en tot moment el gol, lluint especialment l’actuació de les porteres, Estela per part vallesana i Marina en clau groga, que van signar intervencions realment espectaculars que van impedir que el 0-1 que reflectia l’electrònic al descans es veiés alterat en més ocasions. Van ser 20′ sense treva. Valentina (14′), quan més igualat era tot, va ser l’autora de l’únic gol dels primers 25′ rematant al segon pal un servei de banda d’Àlex Giró.

Després de la pausa les blanc-i-vermells van sortir millor, empatant per la via ràpida gràcies a un precís cop de cap de Marta (27′). L’1-1 va afectar el FSC, que va viure 2-3 minuts d’enorme patiment -incloent-hi una rematada a la fusta de la pròpia Marta que podria haver significat el 2-1-, però l’1-2 de Ruth Aurín, després d’una gran acció personal de Mariona, va tenir un efecte balsàmic (29′), i a partir d’aquí, i amb 3 gols més en poc més de 3 minuts, les de Juan Martínez van encarrilar la victòria gràcies a les ‘xarxes’ de Mariona (31′), Valentina -qui repetia- (32′) i Àlex Giró de penal (33′). El marcador, malgrat els intents d’unes i altres ja no es va moure més.

Merescut triomf per a una generació que ha demostrat temporada rere temporada el seu altíssim nivell i que s’ha fet amb un títol prou ben treballat i que posa un cop més de manifest el notable estat de salut de la línia femenina del club

Enhorabona, noies!

Enhorabona, campiones!

FITXA TÈCNICA

Pavelló Mpal Martorell

CEFS RUBÍ: Estela; Cristina, Alba, Selene, Sandra, Anna, Elsa, Bárbara, Lucía, Elida, Marta i Carla

CADET-JUVENIL A GESTNOW PLAYERS: Marina; Andrea, Valentina, Ruth Aurín, Àlex Giró, Ivonne, Sofía, Sílvia, Mariona, Paula i Alba Noguera

Àrbitre: LÓPEZ PRAT

Gols: 0-1: VALENTINA (14′); 1-1: MARTA (27′); 1-2: RUTH AURÍN (29′); 1-3: MARIONA (31′); 1-4: VALENTINA (32′); 1-5: ÀLEX GIRÓ (p) (33′)