També aquest de setmana ha tornat a la feina el Sènior Masculí del FS Castelldefels, el FS TIBU-RON CASTELLDEFELS, que ahir al migdia va mesurar les seves forces amb el Juvenil A de l’AE Bellsport en el primer partit de la pretemporada 17-18.

Els d’Óscar Ballano van obtenir la seva primera victòria (5-6) després d’un difícil i emocionant encontre davant d’un jove rival que va demostrar la gran qualitat que atresora. En un duel obert i ple d’alternatives, el conjunt hospitalenc va dur la iniciativa al marcador durant molts minuts (3-2 al descans), però a partir del 4-4 (minut 31′) els grocs van saber gestionar el joc, i amb major efectivitat atacant i una bona actuació del porter Héctor, van acabar assegurant el triomf. Exigent i positiva posada en escena.

El ‘míster’ groc ens deia que «va ser el típic primer partit de pretemporada que serveix per a posar en pràctica el que s’ha treballat durant la primer setmana i que els jugadors es vagin coneixent. Les primeres sessions han estat satisfactòries, ja que tots els jugadors presents han treballat molt i bé. En el partit com a tal va haver-hi bastantes imprecisions, quelcom lògic a aquestes alçades, però a base de constància i caràcter vam treure endavant el partit davant un rival molt combatiu i ben treballat, amb un ajustat 5-6. Satisfet».

Formació FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Héctor; Jeroni, Roger, Alexis, Raúl Sánchez, Lauty, Alberto, Javi Sánchez, Cristian Gascón, Lluís, Raúl Díaz i Nando

Gols: LAUTY; CRISTIAN GASCÓN; ALEXIS; RAÚL DÍAZ; ROGER i pròpia porta