Empat ‘in extremis’ del Sènior Masculí en el quart ‘test’ de pretemporada pels de Rubén Jaén, disputat dissabte vespre al Pavelló de Can Roca contra l’EFS Jordi Torras. Partit intens i ‘mogut’ al llarg i ample dels 40′, amb un ritme ‘esbojarrat’ durant moltes fases, fins i tot diríem que un pèl massa accelerat, i que va veure com el marcador només es movia després del descans.

Al primer temps grocs i taronja van disposar de les seves opcions, però entre el propi desencert i les bones intervencions dels porters el 0-0 no va ser alterat. A la represa el futbol sala exhibit va ser encara més ‘trencat’ i per moments desordenat, amb un Tibu-Ron, que això sí, es va mostrar més incisiu que als 25′ precedents. Tanmateix, la iniciativa al marcador sempre va ser visitant. El 0-1 d’Iván al 30′ va ser respost per Marc López al 35′.

L’1-1, amb un quart d’hora per disputar, va precedir a una recta final emocionant i incerta. Els de Sant Vicenç dels Horts semblaven donar un pas de gegant per fer-se amb el triomf amb l’1-2 d’Álex Toro al 45′, però una transició ben el.laborada per la part esquerra d’atac va permetre Dani Cordero, al segon pal, igualar a manca de poc més d’un minut, tempteig que seria el definitiu.

Segueix la ‘posada a punt’ de cara a l’inici de lliga, que tindrà lloc en un parell de setmanes.

FITXA TÈCNICA

Pavelló de Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Nando; Marc López, Alberto, Dani Cordero, Lauty, Mauro, Lian, Adri Somoza i Borja

EFS JORDI TORRAS: Isma; Adrià, Iván, Álex Toro, Héctor, Eric Martínez, Julio, Campillo, Egea i David Domínguez

Gols: 0-1: IVÁN (30′); 1-1: MARC LÓPEZ (35′); 1-2: ÁLEX TORO (45′); 2-2: DANI CORDERO (48′)