El passat cap de setmana el Sènior Masculí, el FS CASTELDEFELS TIBU-RON, va tenir doble cita de #Pretemporada, cloent en tots dos casos amb ajustats triomfs. Repassem-los. Imatge: Piero Álvarez

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON – CFS CUBELLES: 4-2. Treballada victòria del Sènior Masculí, que dissabte al matí va superar en un emocionant i intens desenllaç el Cubelles a Can Roca. Els d’Álex Rojo van començar prou bé, manant al joc i al marcador i col.locant un esperançador 2-0 (Mateo i Chacón), però els visitants van retallar distàncies poc després del 2n gol (2-1 al descans), resultat que va donar pas a un 2n temps interessant. Els del Garraf van dur la iniciativa davant un Tibu-Ron que es va defensar amb ordre, i així, a manca de 5′ i de penal, va arribar l’empat a 2. Les acaballes van ser no aptes per a cardíacs, però en aquest cas la ‘moneda’ va sortir cara pel FSC amb dues dianes de Giuly a l’últim minut, la primera d’elles en xut de falta sense tanca. En definitiva, triomf difícil en 40′ de domini altern però que van servir per a seguir carregant cames.

Gols: Giuly 2, Mateo, Sergio Chacón

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON – FUTSAL TIANA: 5-4. També ajustat va ser el triomf de diumenge del Tibu-Ron, que a primera hora de la tarda va acabar superant el Tiana al Pavelló de Can Roca. L’Álex Rojo en feia la següent anàlisi. «Hem guanyat però no estic massa content. En els últims partits hem entrat en una dinàmica amb la que no anem enlloc, perdent-nos en protestes i en queixes que no valen per a res, i si no canviem l’actitud les coses no aniran bé. Hem d’estar per la feina, vaja. Avui hem fet una primera part fluixíssima, impròpia del que hem d’oferir, i hem millorat a la segona, però necessitem més. El millor d’avui ha estat la reacció dels segons 20′, ja que aquest és l’únic camí a seguir si volem aspirar a ser protagonistes. La resta no ens conduirà a res».

Gols: Ferran, Sergio Chacón, Álex Rodríguez, Juanma, Marc López