Aquest cap de setmana el Sènior Masculí del FSC disputava dos importants partits de lliga en menys de 24 hores, el de la jornada 21 contra el Castellbisbal, i el pendent de la 18 a la pista del CF Safa Anosda Sabadell. Els d’Óscar Ballano van sumar ‘6 de 6’. Aquest n’és el resum.

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS – FS CASTELLBISBAL: 9-3

Golejada per a recuperar confiança

Setzena victòria de la temporada del Sènior Masculí groc, que dissabte a la tarda no va donar opció el Castellbisbal en el duel disputat al Pavelló de Can Roca. Els d’Óscar Ballano van ser molt superiors, especialment al primer temps, i amb un futbol sala ben elaborat i efectiu van marxar al descans amb un contundent 7-1 amb gols de Marc (3′ i 12′), Lauri (10′), Damià (12′), Alberto (15′), Lauty (16′) i Giuliano (19′), marcant la diana visitant Cristian (18′).

Amb el marcador tan decantat la represa va ser un tràmit, i només va servir per a que uns i altres arrodoníssin el seu caseller, deixant al final una diferència incontestable de 6 gols. Lauty (34′) i Alexis (35′) van signar les ‘xarxes’ grogues, amb Jonathan (22′) i Cristian (33′) exercint d’estilets del Castellbisbal.

L’Óscar Ballano ens deia que «vam sortir molt conscienciats al primer temps, mostrant també un gran índex d’efectivitat, i així a la segona part el partit va perdre intensitat, quelcom fins a cert punt lògic per la diferència que hi havia al marcador»

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Vicente; Marc, Alberto, Giuliano, Damià, Roger, Alexis, Lauri, Raúl Sánchez, Lauty i Nando

FS CASTELLBISBAL: Ezequiel; Jonathan, Juan, Marc Vidal, Cristian, Rubén i Víctor

Gols: 1-0: MARC (3′); 2-0: LAURI (10′); 3-0: MARC (12′); 4-0: DAMIÀ (12′); 5-0: ALBERTO (15′); 6-0: LAUTY (16′); 6-1: CRISTIAN (18′); 7-1: GIULIANO (19′); 7-2: JONATHAN (22′); 7-3: CRISTIAN (33′); 8-3: LAUTY (34′); 9-3: ALEXIS (35′)

CF SAFA ANOSDA SABADELL – FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: 2-5

El Sènior Masculí no falla en el partit pendent

El Sènior Masculí FSC va saldar diumenge, amb un importantíssima victòria, el segon dels dos compromisos que havia afrontar durant el cap de setmana. Menys de 24 hores després del triomf contra el Castellbisbal, els d’Óscar Ballano van superar el SAFA Anosda Sabadell a la cocapital del Vallès Occidental.

Partit de paciència en què els grocs van haver d’elaborar molt davant un rival prou tancat en pròpia pista, i així, abans del descans, només Roger (9′), el gran protagonista amb el seu ‘pòquer’ realitzador, va poder ‘obrir la llauna’. A la represa els castelldefelencs van gaudir de molt més encert, i així al 35′ el resultat era de 0-4 amb tres gols més del gran capità Roger, amb dianes als minuts 25′, 32′ i 35′. Els vallesans a partir d’aquí van jugar de cinc, el porter groc Nando va establir el 0-5 (36′), ‘maquillant’ posteriorment el tempteig per part local amb les dianes d’Álex i Elías.

Els grocs reforcen així el seu liderat, recuperant els 4 punts d’avantatge respecte al segon classificat a manca de 5 jornades.

El tècnic groc assegura que «era un partit a treballar a foc lent donat que ells esperaven a mitja pista i arriscaven poc. Hem mogut bé la pilota però ens ha mancat encert en la finalització abans del descans, i en canvi a la represa hem estat molt més precisos a l’hora de trobar porta. Content per aquest 6 de 6 que ens permet encarar al capdavant les cinc finals que ens resten»

Pavelló SAFA Sabadell

CF SAFA ANOSDA SABADELL: Uri Fábregas; Yago, Xavi, Ribas, Elías, Oriol, Pau, Ignasi, Jordi i Álex

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Héctor; Damià, Roger, Raúl Sánchez, Lauty, Marc, Giiuliano, Lauri i Nando

Gols: 0-1: ROGER (9′); 0-2: ROGER (25′); 0-3: ROGER (32′); 0-4: ROGER (35′); 0-5: NANDO (36′); 1-5: ÁLEX (37′); 2-5: ELÍAS (39′)

Imatge: FS TIBU-RON CASTELLDEFELS – FS Castellbisbal