La ratxa no cessa i així el Sènior Masculí, el Tibu-Ron, va obtenir dissabte al vespre la seva 4a victòria consecutiva, encadenant ja 6 jornades sense perdre, en la visita de l’AECS L’Hospitalet B al Pavelló de Can Roca. El duel va viure un tram inicial obert i amb alternatives, passant-se del 2-0 al 2-2 i del 3-2 al 3-3 als primers 12 minuts, tram en què l’eficàcia d’uns i altres es va imposar als esforços defensius. El ritme va baixar una mica en el tram previ al descans, avantsala d’un segon temps poc vistós i bastant travat, amb constants interrupcions, dinàmica que només el 3-4 taronja va trencar en forma de gol a l’electrònic.

Els de Toni Torres, però, en cap cas es van resignar a la derrota i atacant de 5 van empatar a manca de 4 minuts. A partir d’aquí final intens i no apte per a cardíacs en què tots dos equips van cercar el triomf, 3 punts que van caure però de la banda local gràcies a dues excel.lents definicions del juvenil Hugo Morillo en els últims 7 segons. Espectacular victòria de club, ja que l’aportació dels juvenils és cada cop més transcendent. Dissabte en vam tenir una mostra fefaent.

FITXA TÈCNICA

Pavelló de Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Íker; Lucas, Aday, Pau Ndje, Hugo Morillo, Christian, Francesc, Lian, Pablo Bascón, Lauty, Borja i Vicente

AECS L’HOSPITALET B: Sergi Villalobos; Guido, Bruno, Marc Serra, Óscar, Andrés, Raúl Espinoza, Sergi Titos, Dani Nuño, Adri Español i Manu

Gols: 1-0: LUCAS (3′); 2-0: PABLO BASCÓN (3′); 2-1: GUIDO (8′); 2-2: MARC SERRA (8′); 3-2: PAU NDJE (11′); 3-3: RAÚL ESPINOZA (12′); 3-4: GUIDO (25′); 4-4: PABLO BASCÓN (36′); 5-4: HUGO MORILLO (40′); 6-4: HUGO MORILLO (40′)