Dura derrota del Tibu-Ron, que a primera hora de la tarda de diumenge es va veure superat pel Joventut Les Corts a Can Vinader, trencant-se així la ratxa de quatre jornades sense perdre. Els de Toni Torres van dur a terme un molt bon primer temps, prou seriós i treballat, fins al punt que van ser capaços d’arribar al descans guanyant per un solvent 2-0 mercè a un gol a l’equador i l’altre quan només restava minut i mig per arribar a la pausa. Les perspectives, doncs, no semblaven pas dolentes, però malauradament el descans va tenir un efecte ‘demolidor’ en els nostres i així, als primers 4′ de la represa, es va passar, en un tres i no res, del 2-0 al 2-3. L’immediat 3-3 semblava deturar la ‘sagnia’, però arran del 3-4, dos minuts més tard de l’empat, els verds van posar ‘la directa’ davant d’un FSC voluntariós però amb escàs encert. La presa de riscos, atacant de 5, va propiciar que el marcador s’eixamplés, ‘fixant-se’, finalment, en el 3-8 definitiu. Amargant regust, més enllà de la derrota, sobretot per la discreta prestació que va oferir l’equip després del descans.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Vinader

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Nando; Adri Somoza, Francesc, Lauty, Dani Cordero, Alberto, Carlos, Mauro, Borja, Lian, Marc Ruiz i Vicente

JOVENTUT LES CORTS: David; Pau, Álvaro, Arnau, Edu, Gerard, Max, Guille i Blai

Gols: 1-0: ADRI SOMOZA (9′); 2-0: ADRI SOMOZA (18′); 2-1: GERARD (22′); 2-2: GERARD (23′); 2-3: BLAI (24′); 3-3: MAURO (25′); 3-4: EDU (27′); 3-5: ÁLVARO (28′); 3-6: BLAI (32′); 3-7: BLAI (35′); 3-8: BLAI (39′)