✍️  4a victòria del curs, 3a als darrers 4 encontres, per al Sènior Masculí, un Tibu-Ron que allarga el seu bon moment després de superar dissabte a la tarda el Futsal Martorell al Pavelló de Can Roca. Els de Toni Torres van ‘signar’ una notable primera meitat, ja que en el context d’un duel equilibrat es van fer amb les regnes del joc i del marcador, en gran mesura, gràcies a dos gols en poc més de 40 segons, 2-0 ampliat amb un xut de falta sense tanca 4 minuts més tard. El Futsal Martorell va retallar distàncies poc abans del descans (concretament a manca de 32 segons), avantsala d’un tram inicial de segon temps de domini foraster, el que va derivar en l’empat a 3 que registrava l’electrònic quan tot just arribàvem a l’equador.

Afortunadament, però, els nostres no es van arronsar i acte seguit del 3-3 van reaccionar de manera magnífica, marcant dos gols en minut i mig, 5-3 que encarrilava el triomf. D’ençà al final, sòlida gestió de l’avantatge i en definitiva ‘ple’ merescut per a un equip que encadena 4 jornades consecutives sense conèixer la derrota. Van clarament a més, destacant d’altra banda la bona feina dels juvenils no habituals que van disposar de minuts.

FITXA TÈCNICA

Pavelló de Can Roca

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Íker; Francesc, Mauro, Pablo Bascón, Carlos, Lauty, Borja Cordero, Christian, Hugo Morillo, Jofre i Vicente

FUTSAL MARTORELL 2010: Toni; Hosain, Raúl Torres, Aitor, Eric Tuneu, Ayora, Ayub, Martí, Pol, Gerard, Amine i Dani

Gols: 1-0: FRANCESC (12′); 2-0: PABLO BASCÓN (12′); 3-0: CARLOS (16′); 3-1: AYUB (20′); 3-2: HOSAIN (28′); 3-3: AYUB (29′); 4-3: CARLOS (30′); 5-3: CARLOS (31′); 6-3: MAURO (35′); 7-3: LAUTY (36′)