Gran partit amb fatídic desenllaç per al Sènior Masculí, un Tibu-Ron que diumenge a la tarda va patir la seva tercera derrota del curs, segona a casa, en la visita del CE Barri Riera, 2n classificat i equip que tot just el precedeix a la classificació

La primera meitat va ser dominada pel quadre verd dirigit pel prestigiós ex tècnic groc Óscar Ballano, que amb un futbol sala pacient i prou ben el.laborat es va fer amb el domini davant un voluntariós FSC, avançant-se els visitants al marcador tot just a l’equador. Els de Javi Arnal van millorar amb el decurs dels minuts, gaudint fins i tot d’ocasions clares, tot i que cal dir que també van haver d’esmerçar-se d’allò més per a no encaixar el segon, arribant-se al descans amb 0-1. La represa va començar amb males notícies, ja que als pocs minuts els cornellanencs ampliaven la renda (23′). Aquest gol va fer mal en un Tibu-Ron que el va acusar durant els 5-7′ posteriors davant un rival cada cop més còmode i que exercia un clar control de la situació. Tanmateix, el futbol sala és tan imprevisible com apassionant, i just quan semblava més a prop el 0-3, evitant-lo les grans intervencions del porter groc Dani Martín i un xic de desencert rival, va arribar la reacció del quadre amfitrió, que fent bó el joc de 5 va ser capaç d’empatar amb dues dianes en dos minuts i mig (35′ i 37′). Això ens va conduir a un final preciós, intens i de màxima emoció, amb dos equips que van rondar el gol del triomf, però dissortadament va ser el Riera el que el va trobar amb una cruel diana a manca de 10 segons. Fins i tot en el lapse final els nostres van tenir la seva opció, però el 2-3 no es va moure. En resum, derrota dura per com es va produir però notable imatge d’un Tibu-Ron que ho va donar tot fins al darrer segon davant un gran rival que va palesar, igual que el FSC, el perquè de la seva excel.lent campanya.

El Tibu-Ron segueix 3r, ara amb 31 punts, i el proper diumenge rendirà visita a casa del Platense Vilanova, 12è classificat amb 12 punts.

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Dani Martín; Albert, Jaume, Vicente, Álex Bustos, Sergio Chacón, Jofre, Guillem, David Albiac, Santi i Àlex Bonaventura

CE BARRI RIERA: Carlos; Triguero, Jordi, Adri Escofet, Campanón, Alberto, Christian, Bustamante, Rubén, Miki i Marc Beneyto

Gols: 0-1: RUBÉN (10′); 0-2: MIKI (23′); 1-2: JOFRE (35′); 2-2: ALBERT (35′); 2-3: RUBÉN (40′: a manca de 10 segons)