16a victòria 22-23 del Tibu-Ron, que dissabte al vespre es va refer de l’empat en el derbi superant a domicili el Sant Joan Despí B

El ‘mister’ Javi Arnal analitzava així l’encontre poc després de la seva finalització. «Hem sortit molt mentalitzats a no fallar i la realitat és que l’equip ha signat una gran primera meitat, especialment en el seu tram final, fet que ens ha permès d’arribar al descans guanyant per 0-3. Al segon temps hem començat de manera immillorable, ja que hem marcat al primer minut, i aquest gol ja ha estat la sentència ‘de facto’. Ells ho han intentat atacant de 5, però ens hem defensat sense problemes i fins i tot al final hem tingut marge per a marcar el 5è. Content pel triomf, per mantenir la porteria a zero i per a respondre com toca a un resultat negatiu com el de l’altre dia. A pensar ja en el trascendental partit contra l’Athletic Torre Roja».

El Tibu-Ron ocupa ara la 2a posició, amb 50 punts, i diumenge 30 d’abril (18:30h) rep la visita en partit transcendental de l’Athletic Torre Roja, 3r, també amb 50 punts.

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Dani Martín; Albert, Jaume, Pide, Manu, Álex Bustos, Sergio Chacón, Guillem Villar, Santi, Àlex Bonaventura i Arnau

Gols: ÁLEX BONAVENTURA, SERGIO CHACÓN, GUILLEM VILLAR, MANU i DANI MARTÍN