El Sènior Masculí, el FS CASTELLDEFELS TIBU-RON, va obrir diumenge el curs 21-22 empatant a Can Roca davant Platense Vilanova.

Els d’Álex Rojo van sortir ‘endolladíssims’, i en un inici esperançador van situar un clar 2-0 al minut 3 gràcies a les dianes de Marcel (als 32 segons) i del visitant Arnau en pròpia porta (3′). A poc a poc, però, aquesta embranzida va anar perdent força, els vilanovins van equilibrar les coses i arran del 2-1 d’Ignasi (10′) es van fer amb el control, aprofitant les concessions locals en el tram previ al descans, de clar desconcert amfitrió, per a capgirar el tempteig (2-3 a la pausa), amb ‘xarxes’ de Pau -xut de falta sense tanca- i Arnau.

A la represa els nostres van recuperar la seva versió més dominant, intensificant la pressió conforme el cronòmetre s’apropava al 40′. Els grocs, superiors al rival durant els segons 20′, van generar moltes i clares opcions per al 3-3, però aquest només va arribar a manca de dos minuts i mig i en superioritat numèrica gràcies a un potent colpeig de Ferran. El final va ser emocionant però el 3-3, força just, ja no es va moure. Partit d’alt-i-baixos grocs amb igualada per començar.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Dani Martín; Juanma, Marc López, Ferran, Sergio Chacón, Enric, Joel Vega, Álex Rodríguez, Giuly, Vicente, Marcel i Pau Lizana

PLATENSE VILANOVA: Fer; Arnau, Marc, Dani, Ignasi, Pau, Iván, Guillem i Gerard

Gol: 1-0: MARCEL (32 segons); 2-0: ARNAU (pp) (4′); 2-1: IGNASI (10′); 2-2: PAU (14′); 2-3: ARNAU (16′); 3-3: FERRAN (37′)