El Sènior Masculí, el Tibu-Ron, va obrir diumenge al vespre l’any 2022 de la millor manera: guanyant el CE Barri Riera, rival directe a la zona alta de la classificació, al Pavelló de Can Roca.

Els d’Álex Rojo van sortit forts i als 46 segons ja manaven al marcador gràcies al gol de Ferran, avantatge ben gestionat durant un notable primer temps, de domini local, fins a trobar el 2-0, materialitzat amb precisió per Juanma (12′). Al tram previ al descans els cornellanecs van reaccionar, retallant distàncies poc abans de la pausa (2-1 a l’intermedi) tot accentuant-se aquesta dinàmica als primers minuts de la represa. Els forasters van apretar d’allò més, però el FSC va resistir sense encaixar i al 25′, quan més patia, va caure el 3-1, marcat per Joel Vega.

A partir d’aquí el matx va ser més trencat, amb uns visitants que no van deixat d’intentar-ho, i malgrat que van retallar distàncies (32′) i van prendre riscos atacant de 5 als minuts definitius, els nostres es van defensar amb sacrifici i disciplina, amb clares opcions no reeixides per ampliar la renda, i finalment els 3 punts es van quedar a casa. Positives sensacions contra un rival d’exigència.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS TIBU-RON: Dani Martín; Álex Rodríguez, Vicente, Ferran, Sergio Chacón, Marc López, Juanma, Giuly, Joel Vega i Maxi

CE BARRI RIERA: Carlos; David Esteban, Emilio, Torres, Álex Bustamante, Manel, Álex Campanón, Algaba, Miki i Marc Beneyto

Gols: 1-0: FERRAN (46 segons); 2-0: JUANMA (12′); 2-1: DAVID ESTEBAN (18′); 3-1: JOEL VEGA (25′); 3-2: TORRES (32′)