Segon empat de la temporada del Sènior Femení, dissabte prou meritori, i igualant un 2-0 advers en temps de descans, a la pista del líder, el CD La Concòrdia de La Llagosta.

Des del cos tècnic groc en Javi Arnal ens deia que «ha estat un partit de dues cares. A la primera part elles han estat prou encertades, aprofitant dues de les poques opcions clares que hi ha hagut, en algun cas fruit de badades defensives, el que els hi ha permès d’arribar al descans amb 2-0, resultat un xic enganyós però que també reflecteix el gran nivell d’un La Concòrdia que no et concedeix res. Superada la pausa sortim amb una altra actitud, retallem distàncies aviat i dominem tot el segon temps a còpia d’una pressió més alta fins que a manca de 3 minuts marquem el 2-2. Els dos gols han estat de Nicole. Al final ha estat gairebé més a prop el 2-3 que no pas el 3-2, però l’empat és just i marxem molt satisfetes per la capacitat de reacció davant un rival d’altissima exigència. Portem set jornades sense perdre i la dinàmica és excel.lent. Orgullosos de les noies».

Segueix doncs l’excel.lent moment del conjunt dirigit per Ari Santos, que dissabte es tornarà a posar a prova, a Can Roca, en la visita de l’AE Penya Esplugues.

Fantàstic, noies!

Formació FSC: Andy; Maria Vallès, Martina, Sheila, Valeria, Andrea Luna, Rocío, Leire, Nicole, Nerea i Lucía

Gols: NICOLE (2)