Treballat triomf del FS ASSESSORIA PEAR, que dissabte a la tarda va sumar la seva segona victòria consecutiva a casa en la visita del Caldes al Pavelló de Can Vinader.

En línies generales grogues i blaves van disputar un encontre força equilibrat, que va començar amb dos gols en poc menys d’un minut al 5′ -les locals es van avançar gràcies a Guío, igualant acte seguit les vallesanes, amb diana de Giri-, circumstància que va donar pas a un gruix de primer temps de cert predomini FSC però amb ocasions a totes dues porteries. Les grogues ho intentaven a còpia d’accions més elaborades mentre que les visitants generaven inquietud amb llençaments des de la llarga distància. Quan semblava però que arribaríem al descans sense gols el Caldes va encertar, concretament a minut i mig per al descans, gràcies a un sorprenent colpeig de falta de Peque que va suposar l’1-2.

Amb marcador en contra, les de Rubén Jaén van sortir ‘amb una marxa més’ a la represa, i tant va ser així que al 27′ ja havien capgirat al marcador amb un esperançador 3-2, amb ‘xarxes’ de Patri (21′) -també en llençament de falta- i Rocio (27′), culminant una fulgurant transició groga. Aquesta ‘remuntada’ va ser el preludi d’una recta final intensa i emocionant, i en què les grogues van rondar el 4-2 en un bon grapat d’ocasions però en què també les visitants van tenir a l’abast el 3-3, incloent-hi diverses pilotes a les fustes en una porteria i en l’altra. La incertesa va presidir el duel fins al final, però el 3-2 no es va moure.

El FSC doncs va sumar 3 més punts que el consoliden al bell mig de la classificació, concretament a la 9a plaça amb 25 punts, abans de visitar el proper cap de setmana la pista de l’AD Teldeportivo.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Vinader

FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Laia Jordán; Gisela, Carla, Guío, María Ayala, Ruth Aurín, Patri, Rocío, Karlota, Noe i Iris

CN CALDES: Lydia; Giri, Paula, Ani, Peque, Tania, Peke, Amara i Natalia

Gols: 1-0: GUÍO (5′); 1-1: GIRI (5′); 1-2: PEQUE (18′); 2-2: PATRI (21′); 3-2: ROCÍO (27′)