Victòria ‘in extremis’ del Sènior Femení, que dissabte a la tarda va trencar per fi el ‘malastruc’ a Can Roca després de superar, en un últim minut increïble, el Futsal Mataró. Les de Kim Esteller van sortir fortes, imposant un gran ritme de joc als primers 10′, domini que a més va venir acompanyat per l’encert atacant, fins al punt d’assolir un ràpid i contundent 3-0.

El gairebé immediat 3-1, en una de les primeres opcions maresmenques, va canviar el ‘dibuix’ del duel, palesant-se això de manera més clara després del descans. La reacció roja superada la pausa va ser impressionant, fins al punt que ben entrat el segon temps les visitants van ser capaces d’empatar a 3, en el context d’un matx amb ‘anades i vingudes’ i ocasions clares a totes dues porteries, i de capgirar el tempteig minut i mig més tard. Amb 3-4 a l’electrònic el FSC va arriscar, entrant a l’últim minut amb tot per decidir. Així un atac de 5, a manca de 46 segons, ens atorgava l’empat, 4-4 que 10 segons més tard va donar pas al 5è i definitiu, prèvia recuperació derivada de la sacada de centre. Al final, triomf local balsàmic davant un rival que va ‘vendre prou cara la seva pell’.  Les grogues segueixen sisenes, ara amb 37 punts.

Aprofitem per donar ànims Sara Cayuela, jugadora del Mataró, que va patir un problema físic a les acaballes que esperem que no revesteixi major importància.

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Nayeli; Sheila, Carla, Rocío, Erika Marzo, Patri, Coral, Nerea, Judit Ayguadé i Alba

CE FUTSAL MATARÓ: Naima; Núria, Sara Cayuela, Irene, Maria Rius, Aïna, Cris, Anna Muné, Geraldine, Ari i Meri

Gols: 1-0: PATRI (3′); 2-0: ERIKA MARZO (9′); 3-0: ROCÍO (10′); 3-1: MERI (12′); 3-2: ANNA MUNNÉ (25′); 3-3: ANNA MUNNÉ (34′); 3-4: ERIKA MARZO (pp) (35′); 4-4: ERIKA MARZO (40′); 5-4: PATRI (40′)