Primera derrota de la temporada del Sènior Femení FSC, que dissabte a la tarda no va poder sumar en la seva visita a la pista del Xaloc Alacant.

El tècnic Rubén Jaén ens feia el següent resum del que va ser el partit. «S’ha vist un partit d’anada i tornada al primer temps, sense un dominador clar i en què ens hem avançat al marcador, però malauradament no hem estat capaces d’aprofitar-ho i just abans del descans ens han capgirat el marcador. Aquest fet ens ha afectat en els primers minuts de la segona, ja que hem començat malament i elles, amb molt d’encert, s’han arribat a col.locar 5-1. Aquest desavantatge però ens ha esperonat, i en el tram final ens hem col.locat 5-4 i apretant, però en l’última jugada, amb l’equip atacant de cinc, han marcat el 6-4 en una acció en què hi havia una falta prèvia anterior al nostre favor força clara, que els àrbitres no han volgut xiular. Una falta, a més, que era la seva sisena i que suposava xut sense tanca. L’arbitratge ha estat lamentable i ha acabat sent determinant, però sigui com sigui, cal aixecar-se, aprendre de les errades pròpies, que han estat també moltes, i pensar en tornar a guanyar»

Les grogues ocupen ara la 6a posició, amb 9 punts, i intentaran tornar al camí dels triomfs en la seva propera cita local, a disputar contra l’AE Vallirana.

Formació FS ASSESSORIA PEAR: Marina; Carla, Espi, Patri, Paula, Maria Rius, Rocío, Leire, Noe, Sofía i Alba

Gols: PATRI (2), ROCÍO i NOE