Segon empat 21-22, primer a casa, per al Sènior Femení, que dissabte a la tarda va signar ‘taules’ contra el Penya Esplugues B a Can Roca. Després d’un inici complicat, amb desafortunat autogol en contra al primer minut, les de Javi Arnal van anar entonant-se amb el pas dels minuts, cuallant al capdavall un primer temps fantàstic, gran prestació que els hi va permetre capgirar el tempteig i rondar el 3-1 abans de la pausa, diana que malgrat les moltes opcions creades no va arribar. Andrea Luna (9′), potent cursa ‘marca de la casa’ i Rocío (13′), amb un gran gol prèvia paret, van marcar les dianes castelldefelenques. Imatge: Piero Álvarez

A la represa les blanc-i-vermelles es van fer amb les ‘regnes’ del joc, domini que va derivar en l’empat a 2 pràctiment a l’equador, materialitzat per Latorre (28′). Aquesta diana va donar pas a una recta final emocionant i amb alternatives. Ambdues esquadres van buscar i ‘fregar’ el tercer, especialment el FSC als darrers 3 minuts, però algunes intervencions de mèrit de la portera visitant Clara van impedir que aquest arribés. Al final, empat que es pot considerar just.

En resum, punt de coratge, per a superar dificutats, contra un rival exigent i de qualitat. Arribem ja als 11 punts. Proper partit, nova visita a terres aragoneses, concretament a la pista del Cesar Augusta.

FITXA TÈCNICA
Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Miriam; Núria, Maria Vallès, Laia Cánovas, Coral, Rocío, Andrea Luna, Nerea, Sheila, Valeria i Lucía
AE PENYA ESPLUGUES B: Ariadna; Laura, Mireia, Ventoso, Ari, Aina, Latorre, Alba, Peke, Haro i Clara

Gols: 0-1: ROCÍO (pp) (1′); 1-1: ANDREA LUNA (9′); 2-1: ROCÍO (13′): 2-2: LATORRE (28′)