Derrota del Sènior Femení, un FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR, que aquesta tarda va caure a casa del 3r classificat, el CFS Eixample, en duel disputat a terres barcelonines. Malgrat el resultat final -bastant enganyós tenint en compte el que va ser l’encontre- les grogues van cuallar una meritòria actuació. De fet, el primer temps va ser molt igualat, arribant-se al descans amb 2-0 a favor de les roig-i-negres, amb un segon gol pràcticament a l’últim minut, parcial en què el FSC també va tenir les seves, encara que sense encert

La represa va començar amb bones notícies en forma de matiner 2-1 d’estratègia, materialitzat per Andrea Luna, diana que va donar pas a un tram amb ocasions a totes dues porteries però major efectivitat local, un Eixample que al 30′ marcar el 3-1. Poc després el quadre local va patir l’expulsió de la portera, sense que les nostres poguéssin aprofitar la superioritat per a retallar distàncies malgrat la claredat d’algunes de les ocasions. 5 contra 5 les barcelonies van ampliar la renda, responent les de Rubén Modesto ‘Pitu’ amb un immediat 4-2, vistosa diana de Laia Cánovas. Malauradament però, el 5è gol amfitrió, a manca de 3 minuts, va esdevenir la sentència, arrodonint les de casa el marcador amb dues dianes més que van deixar un tempteig final un xic excessiu. Planten cara durant molts minuts però no poden amb el potencial d’una esquadra de la màxima exigència. Tanmateix, bon esforç col.lectiu. A seguir ‘remant’.

Formació FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Lucía; Laura, Lidia, Coral, Nerea, Andrea Luna, Anabel, Canals, Martina, Laia Cánovas i Miriam

Gols FSC: ANDREA LUNA i LAIA CÁNOVAS