Primera derrota local del Sènior Femení, que dissabte a la tarda no va poder amb l’Eixample, 2n classificat i aspirant a les màximes cotes, en matx dirimit a Can Roca. Les coses no van començar bé ja que als 62 segons les barcelonines ja havien marcat. Aquest inici fred va permetre les roig-i-negres de controlar el duel, tot i que les nostres van anar a més amb el pas dels minuts, rondant l’empat, sense aconseguir-lo abans del descans.

Superada la pausa es va repetir la història i als 45 segons ja havíem encaixat el 0-2. A partir d’aquí la reacció va ser immediata i just després va arribar l’1-2 d’Andrea Luna, sent aquest gol l’avantsala d’un segon temps en què les grogues van mantenir el resultat ajustat tot i que sense massa opcions per al 2-2. A manca de 5′ l’ex FSC Àlex Giró va repetir amb l’1-3, ‘xarxa’ que ja va ser definitiva i que es va veure completada en clau visitant per una última al 37′. Malgrat la derrota, van competir prou bé, realitzant un gran esforç, contra un potent rival.

El FSC segueix 9è, amb 8 punts, i dissabte 26 (16h) visita la pista del Feme Castellón, 6è amb 13 punts

FITXA TÈCNICA

Pavelló Can Roca

FS CASTELLDEFELS ASSESSORIA PEAR: Lucía; Laura, Coral, Nerea, Andrea Luna, Canals, Martina, Laia Cánovas i Miriam

CFS EIXAMPLE: Anna Munné; Àlex Giró, Adri, Luján, Lydia Martín, Sandra, Ro, Kau, Dani, Iris i Lydia Abellán

Gols: 0-1: ÀLEX GIRÓ (1′); 0-2: IRIS (21′); 1-2: ANDREA LUNA (22′); 1-3: ÀLEX GIRÓ (35′); 1-4: LYDIA MARTÍN (37′)