Derrota del Sènior Femení, que dissabte a la tarda no va poder trencar la mala ratxa i va acabar cedint en la visita a Can Roca del CN Caldes FS, 4t classificat

El primer temps va ser de domini blau, amb un Caldes que va dur el pes del joc i va generar un bon grapat d’ocasions clares, però el sacrifici defensiu i la destacada actuació de la porteria groga, defensada per Miriam, van impedir que el marcador es mogués, mostrant el FSC el seu millor tó en els minuts previs al descans.
El bon final de període va tenir continuítat als primers minuts de la represa, segurament els millors locals en tot el partit, però just quan més igualat era tot les vallesanes es van avançar amb gol de Clàudia Prats a la sortida d’un córner (27′).  A partir d’aquí les coses es posaven coll amunt, augmentant la dificultat el 0-2, 7 minuts més tard del primer, ‘xarxa’ materialitzada per Ona i que va donar pas a una recta final en què les de Rubén Modesto ‘Pitu’ van rondar l’1-2 sense trobar-lo, ni tan sols atacant de 5. Digna actuació groga davant d’un dels capdavanters de la competició. El FSC segueix 11è, amb 8 punts, i el proper diumenge 11 de novembre (12h) visita el Poliesportiu Municipal la Llana, casa del CEFS Rubí,  6è amb 16 punts.